فیلیپیان را پولس نوشته است. پولس اهل شهر تارسوس بود. او در اوایل زندگیاش به سولس شهرت داشت. او پیش از اینکه مسیحی شود، یک فریسی بود. او به مسیحیان آزار میرساند. پس از اینکه مسیحی شد، چندین بار در امپراطوری روم سفر کرد و به مردم راجع به عیسی گفت.
پولس این نامه را در زندان روم نوشت.
پولس این نامه را به ایمانداران ساکن فیلیپی، شهری در مقدونیه نوشته است. او این نامه را برای تشکر از فیلیپیان برای هدایایی که برایش فرستادند، نوشت. او میخواهد به آنان بگوید که در زندان، زندگیاش را چگونه سپری میکند و آنان را تشویق کند که حتی در مصیبتها نیز شاد باشند. همچنین او راجع به مردی به نام اپافرودیتوس مینویسد. او کسی بود که هدایا را برای پولس آورده بود. اپافرودیتوس زمانی که برای ملاقات پولس آمد، بیمار شد. بنابراین پولس تصمیم گرفت که او را به فیلیپی بازگرداند. پولس به ایمانداران فیلیپی سفارش میکند تا به گرمی پذیرای اپافرودیتوس باشند.
ممکن است مترجمان بخواهند این کتاب را با عنوان سنتی آن، یعنی "فیلیپیان" نامگذاری کنند، یا ممکن است عنوان روشنتری انتخاب کنند، از قبیل "نامه پولس به کلیسایی در فیلیپی" یا "نامهای به مسیحیان فیلیپی"
(See: /WA-Catalog/en_tm?section=translate#translate-names)
فیلیپ، پدر اسکندر کبیر، شهر فیلیپی را درمنطقه مقدونیه بنیاد نهاد. این به این معناست که ساکنان فیلیپی شهروندان روم محسوب میشدند. مردمام فیلیپی به اینکه شهروند روم بودند افتخار میکردند. ولی پولس به ایمانداران گفت که آنها شهروندان آسمان هستند. (۲۰:۳)
در این رساله کلمه "من" به پولس اشاره دارد. کلمهی " شما" تقریبا همیشه جمع است و به ایمانداران فیلیپی اشاره دارد.
(See: /WA-Catalog/en_tm?section=translate#figs-exclusive and /WA-Catalog/en_tm?section=translate#figs-you)
"دشمنان صلیب مسیح" احتمالا کسانی هستند که خودشان را ایماندار مینامند ولی از دستورات خدا پیروی نمیکنند. آنان فکر میکنند که آزادی در مسیح به این معناست که هر چه بخواهند میتوانند انجام دهند و خدا آنها را مجازات نخواهد کرد. (۳: ۱۹)
پولس وقتی که این نامه را مینوشت در زندان به سر میبرد (۱: ۷). گرچه او رنج میکشید، پولس بارها گفت که شادمان است زیرا که خدا در عیسی مسیح با او مهربان بوده است. او میخواهد خوانندگان خود را تشویق کند تا چنین اطمینانی به عیسی مسیح داشته باشند.
(See: /WA-Catalog/en_tm?section=translate#figs-irony)
این اصطلاحات در آیات ۱:۱، ۸، ۱۳، ۱۴، ۲۶، ۲۷، ۱:۲، ۵، ۱۹، ۲۴، ۲۹، ۱:۳، ۳، ۹، ۱۴، ۱:۴، ۲، ۴، ۷، ۱۰، ۱۳، ۱۹، ۲۱ به کار رفته است. پولس قصد داشت به این ترتیب ایده اتحاد منسجم را با مسیح و ایمانداران بیان کند. برای دیدن جزئیات بیشتر درباره این نوع از اصطلاح به مقدمه کتاب رومیان مراجعه کنید.